winsedswiss deschide la Brasov a doua academie sub egida Ecole hoteliere de Lausanne

Grupul winsedswiss deschide la Brasov a doua academie din Romania sub egida Ecole hoteliere de Lausanne – ohma by winsedswiss. Prima academie a fost deschisa in sepembrie 2020 la Oradea.

Potrivit reprezentantilor grupului, scoala va functiona ca parte integranta a hotelului, iar cei care vor sustine cursurile sunt experti care activeaza in industria ospitalitatii.

n cadrul acestui sistem educational, persoanele cu varsta de peste 16 ani se pot inscrie in programele destinate serviciilor de alimentatie publica, artei culinare, cazarii si receptiei si administrarii hoteliere.

Ray F. Iunius, Chief Executive Officer al Winsedswiss Education Group (WEG) nu a vrut sa ofere detalii despre valoarea investitiei in unitatea de la Brasov, subliniind ca, investitia Winsedswiss Education Group in Romania, a depasit cateva milioane de euro.

Cursurile winsedswiss contin cate trei module, iar tariful pentru un modul porneste de la 1.700 EUR, in timp ce pretul unui program complet este cuprins intre 6.300 EUR si 9.900 EUR, in functie de diploma pentru care opteaza cursantul.

In prezent, la Academia-Hotel de la Oradea s-au inscris 24 de cursanti.

Pana in prezent, in Romania, WEG a preluat managementul a doua hoteluri, respectiv in Poiana Brasov (hotel ohma – Casa Viorel) si la Oradea (hotel ohma – Cetate) si se pregateste pentru gestionarea, in acest an, a inca trei hoteluri si a unui restaurant.