Therme: investitie de 28 mil. EUR intr-un nou ansamblu

Centrul de relaxare si wellness Therme, unul dintre cele mai mari din Europa, se extinde cu un nou ansamblu, cu o capacitate maxima de 2.232 de vizitatori simultan, o crestere de peste 50% fata de nivelul complexului existent deja in Balotesti.

Noul ansamblu, dedicat activitatilor de intretinere corporala, este construit pe o parte din actuala parcare a Therme Bucuresti si va avea intrare separata.

Actionarii Therme, grupului austriac A-Heat, estimeaza valoarea investitiei, in aceasta faza a proiectului, la circa 1.300 EUR/mp, respectiv 28 mil. EUR.

Noul ansamblu va avea o suprafata construita de circa 18.000 mp si va fi ridicat pe un teren de 37.217 mp utilizat ca parcare. Constructia are nevoie de 939 de locuri de parcare si va fi utilizata parcarea existenta a Therme Bucuresti.

Noul ansamblu va permite accesul simultan pentru 2.000 de clienti si 232 de angajati. In noul complex vor fi saune de diverse tipuri, camere de masaj, camere speciale de tratament, toate grupate in 4 zone cu specific diferit: zona Russian Banya, zona Water Temple, zona Hammam si zona Onsen. Vor mai fi, de asemenea, un acvariu cu pesti, piscine minerale, vitamin bar si un restaurant cu 300 de locuri.

Perioada preconizata pentru implementarea proiectului este de 2 ani de la primirea autorizatiei de construire.

In cadrul complexului s-au realizat, pana acum, opt extinderi: un corp de 4.000 mp – Galaxy Relax, cea mai mare plaja urbana din Europa – Sands of Therme, cu o suprafata de 30.000 mp, doua parcuri tematice cu o suprafata de 10.000 mp si 20.000 de plante (Feng Shui si Pangeea, unice in Europa) dar si un restaurant-concept care include 12 statii de live cooking si 5 zone de influenta culinara.