Tranzactie reusita cu Hotelul Ramada Majestic din Bucuresti

Hotelul Ramada-Majestic din Bucuresti, clasificat la 4 stele si detinut de grupul turc Ener Holding, a fost vandut companiei Visionapartments, specializata in principal in inchirierea de apartamente si spatii de birouri.

Construit inainte de Primul Razboi Mondial, gazda pentru actorii si recuzita Teatrului National dupa ce cladirea acestuia a fost bombardata de aviatia americana in al Doilea Razboi Mondial, a devenit in anii ’90 primul hotel din tara afiliat la brandul american Ramada.

Clasificat la 4 stele, unitatea are 111 camere, 450 mp spatii de evenimente, piscina si 2 sali de conferinta.

“In ceea ce priveste strategia pentru hotel, este in plan ajustarea acestuia conform conceptului Visionapartments – apartamente mobilate, cu o gama larga de servicii. Serviciile Visionapartments variaza de la cladire la cladire, in functie de facilitatile deja existente. Pentru aceasta proprietate, cel mai probabil vor fi pastrate zona de wellness si spa si vor fi create zone de birouri comune, cu o bucatarie comuna. De asemenea, va fi implementat propriul concept de gastronomie. Cu toate acestea, planurile nu sunt inca finalizate si s-ar putea schimba pe parcurs, odata cu dezvoltarea ulterioara a acestei proprietati”, au precizat reprezentantii cumparatorului.

Noul proprietar are in vedere si o renovare a hotelului.

“In ceea ce priveste investitiile, vor fi facute cateva investitii pentru o renovare usoara, care vizeaza adaptarea hotelului la marca Visionapartments. Obiectivul este redeschiderea hotelului sub marca proprie cat mai curand posibil. Este luata in considerare o renovare si a hotelului, urmand ca proiectul sa fie planificat in detaliu, obtinute autorizatiile de constructie si efectuate investitiile in consecinta”, mai precizeaza acestia.