O noua deschidere de hotel in plina pandemie: Ibis Timisoara City Center

La inceputul lunii martie, la Timisoara a fost deschis hotelul ibis Timisoara City Center.

Noul hotel economic de 200 de camere apartine celei de-a doua generatii de hoteluri ibis din Romania si introduce pentru prima data in Europa conceptul inovativ ibis SQUARE.

Hotelul a implementat complet eticheta AllSafe by Accor si intampina in deplina siguranta oaspetii si localnicii in camerele sale, la restaurant, bar, in salile de conferinte si alte spatii de lucru si relaxare.

Designul ibis SQUARE este flexibil, modular si modern. Lobby-ul nu mai este legat de functiile sale traditionale. Este un hub social 24/7, ce ofera restaurant, spatiu de divertisment, relaxare, coworking si intalniri.

Hotelul dispune de 4 sali individuale de conferinte, care se pot transforma intr-o sala mare pentru evenimente corporate cu pana la 130 de participanti sau pentru cocktailuri private cu peste 150 de invitati.

ibis Timisoara va oferi si o zona multifunctionala de sport si relaxare, cu biliard, ping-pong si sala de gimnastica, precum si alte doua sali de conferinte, situate la nivelul subteran. Hotelul beneficiaza si de o parcare exterioara generoasa, de 90 de locuri.

Constructia hotelului a durat 2 ani si a fost realizata conform standardelor de dezvoltare si de amenajare furnizate de echipa tehnica a grupului Accor. Investitia s-a ridicat la 10 mil. EUR si a fost realizata de Bega Grup.

Afiliat la reteaua Ibis, cel mai cunoscut brand hotelier din Europa, hotelul este operat printr-un contract de management de catre Accor, lider global in ospitalitate augmentata.