Winsedswiss intentioneaza sa deschida in acest an, in Romania, inca 3 academii de management hotelier

Grupul educational elvetian Winsedswiss are in plan sa deschida, anul acesta, inca trei academii de management al ospitalitatii sub licenta Ecole Heteliere Lausanne, in Bucuresti, Brasov si Timisoara, in functie de evolutia pandemiei, urmand ca anul viitor sa se extinda in Cluj-Napoca si Sibiu.

Grupul este condus de profesorul Ray F. Iunius, director de dezvoltare la Ecole hotelière de Lausanne, cea mai prestigioasa institutie de invatamant in domeniul ospitalitatii din lume, iar diplomele profesionale si universitare obtinute de cursantii winsedswiss vor fi oferite cu licenta, sub egida Ecole hotelière de Lausanne (EHL), Business School Lausanne si Luxury School of Paris.

Luna urmatoare, grupul va deschide agentia de recrutare Winsedswiss Talent in Romania si va avea ca misiune principala gasirea de stagii si joburi pentru studentii academiei.

Anul trecut, grupul a deschis la Oradea prima academie de management hotelier (OHMA) sub licenta Ecole Heteliere Lausanne care va pregati viitori angajati din industria ospitalitatii, pe patru programe de formare: culinar, servicii, receptie si cazare, respectiv administrare hoteliera. Fiecare program are trei module independente (incepator, mediu si avansat), de cate sase luni fiecare, iar profesorii vor fi specialisti din domeniul respectiv, acreditati de institutia de invatamant de la Lausanne. Fiecare modul cuprinde trei luni de teorie si aplicatii si trei luni de practica, intr-un hotel/restaurant partener.

Winsedswiss colaboreaza direct cu Federatia Industriei Hoteliere din Romania (FIHR) si cu Organizatia Patronala a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania (HORA).

EN RO