Transilvania Investments va încerca să închirieze şase hoteluri de pe litoral

Şase hoteluri şi un restaurant situate pe litoralul Mării Negre, în staţiunile Saturn şi Eforie Nord, vor fi scoase la licitaţie în vederea închirierii. Locaţiile sunt scoase la licitaţie de compania THR Marea Neagră, la care Transilvania Investments deţine 78,6% din acţiuni.

Complexul hotelier Bran-Brad-Bega este în atenţia investitorilor. Hotelul este cotat la 4 stele, are peste 200 de camere şi a beneficiat, în ultimii ani, de investiţii în renovarea piscinei exterioare şi a altor zone din complex.

Hotelurile Aida, Siret şi Sirena sunt dedicate, în mod tradiţional, turismului familial. Antreprenorii care îşi doresc să înceapă sau să îşi dezvolte afacerile de la malul Mării Negre pot opta în funcţie de mărimea hotelului, acestea având între 150 şi 300 de camere. Toate cele trei hoteluri se află în imediata apropiere a plajei din staţiunea Saturn.

Licitaţii pentru închiriere vor fi organizate şi pentru Restaurantul Prahova şi hotelurile Semiramis, Tosca din Saturn. Licitaţiile sunt programate între 16 şi 20 decembrie.

Program licitații site THR Marea Neagră

Caietele de sarcini se pot achiziţiona de la sediul societăţii THR Marea Neagră din str. Lavrion nr. 29, Mangalia sau în format electronic până în data de 14 decembrie, achiziţionarea aducând şi dreptul de a vizita locaţiile înainte de organizarea licitaţiilor.

Transilvania Investments este unul dintre cele mai mari fonduri de investiţii din România, listat pe Bursa de Valori Bucureşti, sub simbolul TRANSI.

 

EN RO