Accelereaza-ti hotelul în 2023 – Adaugă veriga lipsă

În ultimii ani, expresia “Viitorul este în digitalizare” a devenit una dintre cele mai comune fraze prezentă invariabil în fiecare prezentare in cadrul forumurilor, indiferent dacă accentul a fost pus pe turism, telecomunicații sau orice altă sferă de afaceri.

În 2023 este timpul să spunem “Viitorul este aici”!  Întrebarea care se află pe ordinea de zi nu este DACĂ, ci mai degrabă CÂND și CÂT de repede putem  valorifica noile tehnologii, astfel încât acestea să fie de un real beneficiu pentru afacerea noastră.

Digital Concierge este o soluție All-in-one prin care putem adăuga în cele din urmă veriga lipsă pentru a spori indicatorii RevPac (venitul pe client disponibil), satisfacția oaspeților și, nu în ultimul rând, pentru a ne crește contribuția la protecția mediului.

Cu peste 100 de hoteluri din întreaga lume facând parte din portofoliului său de clienți, Digital Concierge – TouchMenu este acum disponibilă hotelierilor din România.

TouchMenu este o platformă web, disponibilă printr-o singură scanare de cod QR folosind propriile dispozitive inteligente ale oaspeților.

Digital Concierge face Return on Investment imediat:

  • Reducând amprenta de carbon prin eliminarea deșeurilor de hârtie.  În medie, un hotel cu 200 de camere și 4 pagini în brosura cu informații din cameră ar putea salva până la 8,2 copaci/an. Dosarul digital cu informații pentru oaspeți nu numai că înlocuiește hârtia, dar permite: pop-up-uri de informare, integrări în social media, programe de recompensare a oaspeților, module pentru oferirea de feedback și recenzii, prezentarea spatiilor comerciale cu setări personalizate.
  • Optimizând procesele de lucru și eficiența personalului prin îmbunătățirea comunicării interdepartamentale și facilitând conectarea rapidă la recepție/concierge, tehnic, modulul de rezervări Spa, comenzi directe, room service și plăți online.
  • Incrementând nivelul veniturilor și satisfacția oaspeților prin vânzarea de produse și servicii folosind tehnici de up-selling susținute de Inteligența Artificială – analizând comportamentul clienților și tiparul de interacțiune, făcând sugestii de optimizare a aspectului și a disponibilității produselor.

Aveți nevoie de mai multe informații? Simțiți-vă liber să solicitați

un demo personalizat pentru hotelul dumneavoastră  și să experimentați întregul potențial al TouchMenu! Pentru a obține o ofertă exclusivă, menționați următorul cod promoțional #Boost23R, care este disponibil până la data de 31.01.2023.

EN RO