Studiu: 44% dintre respondenti isi doresc conditii de 5 stele in hotelurile din tara

Conform unui studiu realizat pe piata locala despre serviciile si facilitatile de 5 stele disponibile in Romania, 44% dintre romanii respondenti au precizat ca sunt importante conditiile de 5 stele pe piata nationala, 49% dintre acestia isi doresc piscina si SPA in hotelurile din tara, iar 36% isi doresc spatii comerciale.

Studiul prezentat de Nordis Group, a fost realizata de Reveal Marketing si arata ca 3 din 10 romani intervievati ar fi dispusi sa plateasca mai mult pentru o vacanta in Romania atata timp cat este indeplinita conditia de a avea parte de servicii superioare si de facilitati de 5 stele.

Dintre romanii cu venituri mai mari, 50% sustin ca sunt interesati sa petreaca o vacanta in Romania intr-o locatie de 5 stele. In randul femeilor, procentul ajunge la 47%. Principalele facilitati care lipsesc din hoteluri sunt zona de piscina si SPA (49%), in special pentru cei cu varsta cuprinsa intre 35 si 55 ani, si serviciile de curatenie (42%), mai ales pentru barbati (46%), pentru cei cu varsta intre 35 si 55 ani (46%), dar si pentru cei cu venituri mici (47%). Tot la capitolul facilitati lipsesc si spatiile comerciale din hotel (36%), in special pentru femei (41%) si pentru tineri (39%).

EN RO