SKÅL International Bucuresti s-a infratit oficial cu SKÅL International Roma

Presedintele SKÅL International Bucuresti, Florin Tancu si Presedintele SKÅL International Roma, Luigi Schiarra, au semnat sambata 3 iulie 2021, la Bucuresti, certificatul de infratire dintre cele doua asociatii.

Ceremonia de semnare a avut loc la Grand Hotel Continental in prezenta membrilor celor doua cluburi si a fostilor presedinti SKÅL. Am fost onorati sa ii avem alaturi pe Excelenta Sa, domnul Arthur Mattli ambasadorul Confederatiei Elvetiene la Bucuresti si pe Dr.Peter Agripa – Rotary International, sustinatori ai turismului romanesc.

In cadrul traditionalului toast dedicat evenimentului, cei doi presedinti au

remarcat puncte comune care leaga ramura turismului din cele doua tari, pornind de la arta, cultura, arhitectura si valori umane.

Florin Tancu, Presedintele SKÅL International Bucuresti, a mentionat ca acest eveniment inaugureaza la Bucuresti revenirea industriei ospitalitatii la normalitate, fiind pentru clubul nostru primul eveniment nerestrictionat. De asemenea legatura dintre clubul SKÅL International Roma si clubul SKÅL International Bucuresti este una fireasca pe de o parte gratie radacinilor comune, pe de alta parte ambele cluburi fiind fondatoare ale chapterului SKAL International Europa.

Presedintele SKÅL International Roma, Luigi Schiarra, a facut referire la comunitatea de aproximativ 4 milioane de romani care traiesc in Italia si s-a aratat profund impresionat de potentialul turistic al tarii noastre.

Ceremonia s-a incheiat cu impartasirea aceleiasi viziuni in spiritul redresarii si promovarii industriei turismului intre cele doua tari.

Skål International Bucuresti este o organizatie ce reuneste toate sectoarele industriei turismului: hoteluri, touroperatori, linii aeriene, organizatori de evenimente si servicii conexe din domeniul  ospitalitatii. Clubul SKÅL Romania numara in prezent 58 de membri (din care 14 sunt membri fondatori).

Spiritul SKÅL International Romania incurajeaza dezvoltarea relatiilor personale si interpersonale intre membrii SKÅL din Romania si membrii SKÅL International. SKÅL International este o organizatie care incurajeaza progresul si evolutia prin afilierea la alte organizatii internationale din industria turistica, precum Organizatia Mondiala a Turismului si dateaza din anul 1932.