METRO Cash & Carry Romania lanseaza ghidul de calatorie „Romania: Ghid de calatorie”

Pentru a incuraja turismul romanesc si penrtru a veni in sprijinul celor care anul acesta au in plan programarea unei vacante in Romania, METRO Cash & Carry lanseaza in premiera „Romania: Ghid de calatorie”.

Editia in limba romana este disponibila din data de 14 iulie 2021, iar editia in limba engleza urmeaza a fi publicata pana la finalul lunii iulie, in prima faza in mediul digital, aducand in prim plan peste 200 de obiective turistice, impartite conform regiunilor istorice: Muntenia, Oltenia, Moldova, Bucovina, Dobrogea, Maramures, Crisana, Banat si Transilvania. Ghidul este disponibil in mod gratuit pe www.metro.ro.

Cele mai interesante obiective turistice din ghid, cunoscute sau mai putin cunoscute, sunt sustinute cu fotografii si descrieri succinte, potrivite pentru cine doreste sa isi formeze o impresie despre regiunile pe care le-ar putea vizita, oferind un punct de reper pentru planificarea calatoriilor viitoare.

De asemenea, “Romania: Ghid de calatorie” include si peste 250 de recomandari de cazare si restaurante, dintre cele mai reprezentative pentru fiecare regiune, indiferent de buget.

Scopul proiectului este sa promovam obiectivele turistice din tara noastra si sa facem cunoscut potentialul turistic al Romaniei, atat la nivel intern, cat si international, incurajand orice iubitor de calatorii sa descopere, inainte de toate, frumusetile Romaniei.