Proiectul imobiliar dezvoltat de Ion Tiriac in zona Expozitiei din Bucuresti se afla la etapa avizarii

Omul de afaceri Ion Tiriac se afla in etapa avizarii mega-proiectului imobiliar pe care il pregateste in locul reprezentantelor Tiriac Auto din zona Expozitiei a Bucurestiului.

Primele detalii au fost prezentate in 2019, indicand un complex ce prevede constructia a 27 de tronsoane de cladiri de pana la 20 de etaje si care va cuprinde locuinte, birouri, un mall si un hotel, in imediata vecinatate a centrului expozitional Romexpo din Capitala.

Ansamblul ar urma sa fie dezvoltat pe un teren format din trei loturi cu o suprafata cumulata de 6,9 hectare ce apartine companiei Auto Rom, unde Tiriac Auto are reprezentante si service-uri auto pentru Mercedes-Benz, Mitsubishi si Hyundai.

Planul Urbanistic Zonal prezentat de grupul lui Ion Tiriac nu a uitat de componenta auto, pentru care este rezervata o cladire cu spatii de prezentare, comercializare auto si service cu sapte statii.

Indicatorii urbanistici propusi pentru acest proiect prevad o suprafata desfasurata de peste 200.000 mp, iar investitia a fost estimata de la peste 100 mil. EUR.