Patru hoteluri Ibis au fost rebranduite sub marca Continental

Lantul hotelier Continental Hotels a finalizat operatiunea de rebranduire a patru hoteluri din portofolul companiei dupa ce a decis de comun acord cu Accor sa incheie acordul de management semnat in urma cu 20 ani.

Astfel, in urma procesului de rebranduire au fost deschise Continental Forum Constanta pe 19 mai, Continental Forum Bucuresti pe 30 mai, in timp ce MyContinental Sibiu va fi deschis in luna iulie, iar MyContinental Bucuresti va fi deschis publicului larg in toamna acestui an.

In acest an Continental Hotels implineste 30 de ani de activitate pe piata din Romania, a declarat Radu Enache, CEO Continental Hotels.

Lucrarile de renovare si reamenajare a celor patru hoteluri Continental Forum Bucuresti, Continental Forum Constanta, MyContinental Bucuresti si MyContinental Sibiu au o durata totala de aproximativ opt luni, investitia ridicandu-se la 6,85 mil. EUR.

Continental Hotels a fost fondat in urma cu 30 de ani si include brandurile proprii Grand Hotel Continental (5 stele), Continental Forum (4 stele), Continental (3 stele), Hello Hotels (2 stele), MyContinental (3 stele) precum si cele de food & beverage: Concerto Restaurant, Balkan Bistro, Bistro Continental, Mondo Restaurant, Victoria Club, Tekaffe, Cofetaria Continental. Lantul este prezent cu hoteluri in Bucuresti, Arad, Oradea, Sibiu, Constanta, Targu Mures, Drobeta Turnu Severin si Suceava.

EN RO