Nordis Group pregătește deschiderea Hotelului Nordis Mamaia 5 stele

Nordis Group, dezvoltatorul de ansambluri hoteliere și rezidențiale de 5 stele din România, construiește în prezent 3 ansambluri cu funcțiune mixtă, hotel și rezidențial, Nordis Mamaia, Nordis Brașov, Nordis Sinaia și o clădire rezidențială cu design futurist, Nordis View, situată pe Șoseaua Fabrica de Glucoză, în zona Floreasca din capitală.

Hotelul de 5 stele Nordis Mamaia va fi inaugurat în perioada următoare a acestui an și promite să fie un resort de referință.

Nordis Group a anunțat numirea lui Corneliu Ghimbășanu în funcția de General Manager Nordis Mamaia, un profesionist cu o experiență impresionantă în domeniul ospitalității, care se întoarce în România din cadrul exclusivistei rețele de resorturi de 5 stele, Aman Resorts.

La deschiderea hotelului vor fi funcționale restaurantul și zona de SPA și în prezent se lucrează la bucătăria pentru hotel, situată la parterul clădirii 1, fiind deja achiziționate echipamentele și mobilierul necesar.

Pentru corpul 2 de hotel sunt finisate zona de parter cu funcțiunile comerciale și primele 8 etaje, etajele superioare fiind în lucru. În perioada următoare este programat montajul tapetului, al mochetei și pregătirea finală în vederea mobilării, iar utilitățile sunt funcționale.

Nordis Mamaia dezvoltă cel mai mare SPA din România, ce cuprinde 5 piscine interioare, numeroase camere de tratament și masaj, saune și chiar zone de Private SPA unde clienții pot beneficia de o sesiune de relaxare în intimitate.

Ansamblul Nordis Mamaia cuprinde 2 corpuri de hotel și 5 corpuri rezidențiale, toate serviciile și facilitățile din cadrul hotelului fiind accesibile proprietarilor și turiștilor Nordis.

Această știre este o actualizare a următoarei știri publicate anterior în RHN: Nordis Group anunţă investiţii în valoare de 47 milioane Euro