Nordis Group anunţă investiţii în valoare de 47 milioane Euro

Nordis Group dezvoltatorul de ansambluri hoteliere şi rezidenţiale de 5 stele, investeşte peste 47 milioane EUR în ansamblul Nordis Mamaia 5 stele, până la finalul anului.

Aceste investiţii vizează etapa 1, unde se vor realiza: peisagistica, finisajele corpurilor 3 şi 4, mobilarea completă a hotelului şi pregătirea deschiderii unei serii de facilităţi, deschise tot timpul anului: restaurant, galerie comercială şi finalizarea centrului SPA, desfăşurat pe 3200 mp. În etapa 2, aflată în curs de construire, se estimează o investiţie de 24.2 mil. EUR până la finalul anului. Adiţional, se pregăteşte construirea parcării de 1200 de locuri, investiţie de aproximativ 12.4 milioane EUR. Ansamblul este construit pe o suprafaţă de peste 43.000 de mp.

Turiştii hotelului şi proprietarii apartamentelor rezidenţiale vor avea acces la servicii premium, precum room service, concierge, valet parking, dar mai ales acces facilităţi premium ale hotelului de 5 stele, deschise tot timpul anului: SPA de 3.200 mp, sală de fitness, piscine interioare şi exterioare, 12 restaurante şi cafenele, sală polivalentă pentru evenimente, ballroom, locuri de joacă, Cinema VIP, clinică de recuperare medicală, plajă privată.

Nordis Group dezvoltă un ansamblu hotelier şi rezidenţial cu peste 2800 de unităţi, motiv pentru care a inclus în planul Nordis Mamaia, încă din faza de proiect, o parcare cu 12 etaje, pentru a asigura suficiente locuri de parcare rezidenţilor şi turiştilor. Parcarea este localizată vis-a-vis de ansamblu, pe marginea lacului Siutghiol, şi va fi dotată cu staţii de încărcare pentru maşini electrice. Investiţia alocată parcării se ridică la 12.4 mil. EUR.

În cadrul ansamblului din Mamaia Nord, dezvoltatorul deţine şi rămâne în proprietate cu toate spaţiile comerciale, zonele de la parterul hotelurilor şi imobilelor rezidenţiale, pentru a păstra calitatea serviciilor oferite şi a brandurilor prezente în galeria comercială, realizând un control atent al chiriaşilor. Aceste spaţii au fost evaluate de către evaluatorii ANEVAR şi au o valoare de peste 19.000.000 EUR.

Odată cu deschiderea oficială a hotelului, cumpărătorii care au optat pentru primul concept de investiţie imobiliară – cumpără o cameră de hotel – vor înceapă să primească venitul pasiv.

Nordis Group dezvoltă în prezent proiecte cu o valoare de piaţă de peste 500.000.000 EUR, Bucureşti şi în cele mai populare staţiuni din România: Sinaia, Braşov, Mamaia şi îşi propune să devină lanţul hotelier de 5 stele numărul 1 din România pe segmentul leisure.

Nordis Group, companie fondată în 2008, în România, cu capital 100% românesc înglobează în prezent 7 entităţi, cu specializare în dezvoltarea ansamblurilor hoteliere şi rezidenţiale premium. Grupul de firme Nordis este format din: Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Architecture, Nordis Hotels, Nobileo membru Nordis Group, Nordis Travel şi Nordis Property Management. În prezent, Nordis Group are 4 şantiere în lucru pentru ansamblurile hoteliere şi rezidenţiale Nordis Mamaia, Nordis Sinaia şi Nordis Braşov, precum şi pentru imobilul rezidenţial Nordis View, din Bucureşti. Nordis Group deţine în prezent active construite care depăşesc suma de 200 mil. EUR.