Accor anunță deschiderea unui nou hotel ibis Styles în Pitești

Accor, grup lider la nivel mondial în industria ospitalității anunță deschiderea unui nou hotel ibis Styles în Pitești, județul Argeș, ca urmare a semnării unui acord de franciză cu partenerul local, HR EDEN 2007.

Deschiderea va fi precedată de o renovare a actualului hotel de trei stele Argeș, situat în centrul orașului Pitești, cel mai bine cotat hotel independent din oraș. Proprietatea cu 45 de camere va trece prin ample lucrări de reamenajare, pentru a se alinia standardelor brandului. Conceptul de design interior va avea o strânsă legătură cu simbolul orașului Pitești, oraș care găzduiește în fiecare an festivalul Simfonia Lalelelor. Hotelul va dispune de un restaurant și un bar, o sală de ședințe și parcare exterioară. Primii oaspeți îi vor călca pragul în trimestrul al patrulea din 2023.

Hotelul este situat chiar în centrul orașului, în Piața Muntenia nr. 3, aproape de Primăria Orașului Pitești,de piața principală și de fântâni. La câțiva pași, călătorii pot găsi magazine, restaurante, cafenele, parcul principal al orașului, muzee etc. iar cei interesați pot ajunge cu ușurință la majoritatea instituțiilor din oraș.

Pitești este un oraș vibrant din România situat la doar 120 km nord-vest de București. Datorită localizării sale strategice și legăturilor excelente de transport, inclusiv principala autostradă A1 și gara feroviară, Pitești este ușor accesibil din toate părțile României, ceea ce îl face o destinație ideală atât pentru călătorii de afaceri, cât și pentru turişti.

Accor este un grup hotelier lider la nivel mondial care oferă experiențe în peste 110 țări, prin intermediul a 5 400 de proprietăți, 10 000 de restaurante și baruri, facilități de wellness sau spații de lucru flexibile.