Noi detalii despre vânzare Hotelului Coroana Postăvarul

Acţionarii companiei hoteliere Aro Palace l-au mandatat pe preşedintele Consiliului de Administraţie al firmei, Călin Ile, să negocieze vânzarea în 30 de zile a Hotelului Coroana – Postăvarul din Braşov, clasificat la 2 stele, la un preţ minim de 8,4 mil. EUR.

Condiţii privind eligibilitatea tranzacţiei:

  • va impune plata preţului la momentul încheierii contractului autentic de vânzare-cumpărare;
  • va alege, în caz de preţ egal, primul ofertant, cu respectarea regulii preţului celui mai mare, până la finalul termenului de trei zeci de zile mai sus stabilit;
  • va întocmi un raport complet, însoţit de documente al derulării negocierilor şi alegerii cumpărătorului;
  • va semna, în termen de maxim 10 zile de la finalizarea negocierilor şi alegerea cumpărătorului desemnat contractul autentic de vânzare-cumpărare.

Compania hotelieră a trecut pe profit de 350 mii RON în primele nouă luni de anul trecut, de la o pierdere de 1,1 mil. RON în aceeaşi perioadă din 2021. Veniturile au însumat 18,5 mil. RON, cu 40% peste nivelul precedent.

Compania Aro Palace a reuşit să vândă la finalul anului trecut Restaurantul Panoramic, de pe Tâmpa, la un preţ mai mare de 1,14 mil. EUR, preţ cu care era scos la vânzare în urmă cu câţiva ani. Omul de afaceri George Copos, cel care a achiziţionat restaurantul, a anunţat că îl va reda circuitului turistic în 2024.