Investiție de 60 de milioane de euro în cel mare resort de golf din România

Omul de afaceri turco-român Metin Doğan investeşte peste 60 de mil. EUR în dezvoltarea celui mai mare resort de golf din România, National Golf & Country Club, prima etapă a proiectului urmând să fie finalizată în 2023.

Lucrările de construcţii pentru National Golf & Country Club au început în 2022.

Situat la jumătate de oră distanță de nordul Bucureștiului, în comuna Niculești din județul Dâmbovița, National Golf & Country Club va include cel mai mare teren de golf din București și din împrejurimi, un country club și un ansamblu rezidențial de 5 stele, dar și facilități exclusiviste, pliate pe stilul de viață al pasionaților de golf și al oamenilor care caută opțiuni pentru a se retrage din aglomerația urbană, toate pe o suprafață de 72 de hectare.

Resortul este prevăzut să fie complet finalizat până în 2025, când va ajunge la 170 de vile în ansamblul rezidenţial, toate cu vedere la terenul de golf şi la cele 6 hectare de lacuri artificiale, va include şi un aparthotel, un SPA de lux, restaurante, săli de evenimente, piscine, terenuri de sport şi spaţii de joacă pentru copii. Toate clădirile din interiorul resortului vor fi dotate cu panouri solare.