Hotelurile care au repus orașul Galați pe harta turistică

În urmă cu patru ani cele mai cunoscute hoteluri din Galați, hotelurile Dunărea și Galați, și-au schimbat numele, odată cu intrarea în cel mai mare grup hotelier din Europa, și anume Accor.

Ele se numesc acum Ibis Styles Dunărea Galaţi și Mercure Galați Centrum. Totul a trecut la nivelul următor de la dotări, amenajări, utilități, iar Galațiul a intrat pe harta mondială a grupului Accor și a redevenit oraș turistic.

Trecerea la franciză a presupus investiții atât pentru modernizarea hotelurilor și restaurantelor, echiparea acestor spații cu dotările necesare, dar și pentru digitalizarea tuturor operațiunilor și conectarea la platformele operate de Accor în cele aproximativ 4.500 de hoteluri din 110 țări din întreaga lume, deținute, francizate sau manageriate de grupul francez. A fost derulat și un program de restructurare a echipelor operaționale și a celor suport, având ca obiectiv cunoașterea noilor proceduri de lucru, eficientizarea tuturor fluxurilor interne, inclusiv în relațiile cu clienții.