Frații Pavăl si Apex Alliance au ales un brand Hilton pentru a opera Grand Hotel Gardone din 2026

Grand Hotel Gardone deținut de frații Pavăl se deschide în 2026 sub brandul  LXR Hotels & Resorts, după ce grupul Hilton a anunțat că va deschide prima sa proprietate din Italia sub acest brand.

Astfel, Grand Hotel Gardone Lake Garda, cumpărat de Apex Alliance și Pavăl Holding în luna mai a acestui an, va deveni Grand Hotel Gardone Lake Garda – LXR Hotels & Resorts, fiind programat pentru inaugurare în 2026, după o investiție evaluată la circa 45 de mil. EUR.

La finalizarea amplului proces de renovare, majoritatea camerelor cu tavan înalt ale hotelului vor oferi o priveliște către lac, care poate fi admirată din balcoanele private. Pe lângă cele 160 de camere, hotelul va oferi două restaurante, două baruri și un centru Spa cu piscine interioare și exterioare, precum și sală de fitness. Pentru evenimentele private și corporate, hotelul va dispune de un spațiu de 825 de mp, inclusiv o sală de bal, cu o terasă deosebită, cu vedere la lac.

Construit în stil clasic, Grand Hotel Gardone este renumit pentru arhitectura și grădinile sale impresionante, accesul privat către malul lacului Garda și camerele sale cu priveliște spre lac.

Brandul hotelier de lux LXR Hotels & Resorts a fost lansat de către Hilton în 2018, prima proprietate afiliată fiind fostul hotel St. Regis Dubai Al Habtoor City din Dubai, și este prezent deja pe cinci continente.

Acesta este reprezentat o colecție de proprietăți de lux independente, conectând proprietăți legendare într-o rețea exclusivă de hoteluri care se disting prin arhitectură și design. Fiecare proprietate beneficiază de avantajele afilierii la lanțul Hilton și de programul său Hilton Honors.

Hotelul va fi administrat de Apex Alliance Hotel Management.

Operatorul independent Apex Alliance Hotel Management gestionează în prezent 15 hoteluri la nivel european, afiliate la branduri internaționale renumite precum Hilton, Marriott și Radisson.

Apex Alliance Hotel Management deține și administrează 15 hoteluri în Italia, România, Polonia, Lituania și Letonia și intenționează în următorii ani să inaugureze noi hoteluri, extinzând activitățile în Italia, România, Estonia și pe alte piețe.