Herculane obține al doilea premiu internațional pentru SPA

Bacolux Afrodita Resort & Spa din Herculane a obținut premiul “Best Spa Hotel” în cadrul Balkan Spa Summit, ce a avut loc în Serbia și a reunit în competiție numeroase spa-uri și hoteluri din țările balcanice.

Juriul internațional, format din reprezentanți a 5 țări, a luat în calcul, la această categorie, locația hotelului, echipamentele spa, renovările și designul spațiilor, calitatea apelor balneare, programele de spa și terapii, dar și politicile de marketing și evaluările tour operatorilor pentru locațiile aflate în competiție.

Acesta este al doilea premiu internațional pentru Herculane, din ultimii ani, cel dintâi fiind obținut tot de Bacolux Afrodita Resort & Spa în 2019, când a reușit să aducă acasă premiul “Innovative SPA Concept” la Gala ESPA Innovation Awards din Croația, unde a câștigat în fața a alte 12 țări europene titlul de concept inovativ de spa.

Herculum Spa din Herculane s-a remarcat prin design, terapiile inovatoare, dar și prin propriul izvor de apă termală. Resortul este parte din grupul Bacolux Hotels România și numără acum 16 premii pentru segmentul de spa.

Investițiile de acest gen din Herculane au adus o creștere constantă de turiști în ultimii ani și au făcut din stațiune un loc care să fie din nou dorit de public, dar și de investitori.