Alin Burcea considera ca turismul isi va reveni in circa 3 ani

Imagine de bottlein de la Pixabay

Alin Burcea, proprietarul agentiei de turism Paralela 45, considera ca cea mai serioasa consecinta a acestei pandemii este lipsa de orizont, care impiedica antreprenorii sa isi creeze un plan de revenire. In acest context incert, reprezentanti din turism considera ca industria se va putea reface in circa 3 ani, odata ce un vaccin va aparea.

”Intr-adevar, turismul va simti un boom odata ce restrictiile vor fi ridicate, oamenii vor sa plece, asa cum s-a intamplat in lunile de vara. Insa turismul va reveni la momentul 2019 in circa 3 ani. Pandemia ne-a dus la nivelul -1 si sunt foarte multe de recuperat”, a precizat Burcea.

In acest sens, intra si investitiile, despre care spune Burcea, vor lipsi o perioada din industrie, deoarece nu mai prezinta rentabilitate.

In plus, Alin Burcea spune si ca aceasta revenire a turismului va depinde foarte mult si de noile paradigme pe care coronavirusul le genereaza, dar si de modalitatile de calatorie.

Alin Burcea, considera ca un singur lucru poate salva domeniul de la un colaps total si anume, online-ul si adaptarea la online. Nu esti online, nu existi.

”Nu e suficient sa ai un site. Ai nevoie de experti si ai nevoie ca site-ul acela sa functioneze extraordinar de bine, astfel incat turistul sa poata plati online, sa poata vedea in detaliu ceea ce achizitioneaza si care sunt lucrurile de care beneficiaza in timpul calatoriei sale”, a explicat Alin Burcea.

EN RO