Wizz Air lansează o nouă rută de la București către Izmir

Compania aeriană Wizz Air a lansat o nouă rută, de la Bucureşti către Izmir, zborurile urmând să fie operate de trei ori pe săptămână.

„Această ultimă adiţie este menită să îmbunătăţească opţiunile de călătorie pentru pasagerii români, oferind o conexiune directă către una dintre cele mai captivante destinaţii din Turcia. Izmir, un oraş care îmbină perfect istoria antică cu farmecul modern, este o destinaţie de vacanţă ideală pentru familii, cupluri şi prieteni. Cunoscut pentru coasta sa uimitoare, patrimoniul cultural bogat şi pieţele vibrante, Izmir oferă o evadare pe tot parcursul anului pentru călătorii ce caută atât relaxare, cât şi aventură. Fie că explorezi ruinele antice ale Efesului, te plimbi de-a lungul frumoasei promenade Kordon sau te răsfeţi cu delicioasa bucătărie turcească, Izmir promite o experienţă de neuitat pentru toţi vizitatorii”, se arată într-un comunicat al operatorului aerian low-cost.

Această nouă rută este exclusiv oferită călătorilor români din Bucureşti. Wizz Air operează o flotă de 213 aeronave Airbus A320 şi A321 şi a fost alegerea preferată a 62 de milioane de pasageri între aprilie 2023 şi martie 2024 (FY24).