Un nou hotel Hampton by Hilton în România

Transilvania Trek a semnat un contract de franciză cu Hilton Worldwide, pentru operarea hotelului Beliș-Fântânele sub brandul Hampton by Hilton.

Unitatea a fost preluată de grupul Transilvania Trek de la UNITA Turism în luna martie. Facilitățile hoteliere actuale vor trece printr-un proces complet de renovare și vor reveni pe piață în toamna anului 2025 sub numele Hampton by Hilton Beliș – Fântânele, cu 70 de camere.

Hampton by Hilton Beliș – Fântânele va fi a doua proprietate operată sub o marcă a Hilton Worldwide pentru grupul de firme Transilvania Trek, după deschiderea, în 2017, a hotelului DoubleTree by Hilton Cluj – City Plaza.

Transilvania Trek este un grup de firme cu capital privat românesc, cu sediul în Cluj – Napoca și activitate în domeniul investițiilor și a operării hoteliere. Are proiecte active și în dezvoltare în Cluj și în Alba, focusul fiind pe reintegrarea în circuitul turistic a unor proprietăți cu potențial unic, fie prin poziție (Hampton by Hilton Beliș și DoubleTree by Hilton Cluj-City Plaza), fie prin istorie (Castelul de la Zlatna).

Stațiunea Fântânele, 1.050 metri altitudine, este situată la 60 kilometri de Cluj-Napoca, între Munții Gilău și Vlădeasa, pe malul lacului de acumulare Beliș – Fântânele.