Ibis Styles lângă viitoarea Polivalentă a Braşovului

Firma Kronstadt Hotel îşi propune construcţia unui hotel de 3 stele, ce ar urma să fie operat sub brandul Ibis Styles, dar şi a unui bloc de locuinţe. Terenul este de 3.461 mp în vecinătatea străzii Mici, unde cu ani în urmă a funcţionat un depozit.

Perioada estimată pentru implementarea proiectului este de 20 de luni, iar data începerii investiţiei este în funcţie de obţinerea avizelor necesare.

Ambele corpuri de clădire vor avea câte 8 etaje şi sunt prevăzute şi parcări la subsol. Hotelul va avea 126 de camere, precum şi un restaurant cu circuit închis prevăzut cu 124 de locuri şi un centru de afaceri şi conferinţe de 320 mp.

În total, ar urma să fie amenajate şi 121 de locuri de parcare, dezvoltatorul luând în calcul câte 2 locuri pentru fiecare apartament.

Fima Kronstadt Hotel a fost înfiinţată în 2021 de Anca Madar, acţionar al grupului de firme Temad, şi de Dan Giroveanu, administrator al companiei fiind Daniela Giroveanu, care mai deţine un hotel Mercure în Bucureşti.

În septembrie 2021, Accor, unul dintre grupurile lider la nivel global în domeniul ospitalităţii, îşi extinde portofoliul în România a semnat un acord de management cu Kronstadt Hotel pentru deschiderea acestui hotel sub brandul Ibis Styles în Braşov.