Therme Bucuresti a fost vizitat de 3,5 milioane de clienti in total

Compania Therme Nord Bucuresti SRL, care detine si opereaza aquapark-ul omonim din Balotesti, unul dintre cele mai mari centre de wellness, relaxare si entertainment bazate pe ape termale din Europa, si-a majorat substantial profitul anul trecut, triplandu-si practic castigul net comparativ cu 2017, de la 2,8 mil. RON la 8,9 mil. RON, dupa pierderile de circa 20,3 mil. RON din primul an de functionare. 
Aquapark-ul a depasit pragul de 3,5 milioane de clienti in total, dintre care circa 30% sunt vizitatori straini.
„Popularitatea internationala a centrului nostru genereaza un procent semnificativ si in crestere de vizitatori din zona Balcanilor, UK, Germania, Italia, Austria, Israel etc. Cu o valoare totala a investitiilor de peste 100 mil. EUR si cu peste 500 de angajati, complexul Therme Bucuresti a depasit pragul de 3,5 milioane de clienti, dintre care circa 30% sunt vizitatori straini”, a declarat Andrada Seitan, Chief Communications Officer Therme Bucuresti.
Capacitatea centrului este de 4.000 de vizitatori simultan indoor. In functie de zona aleasa, bugetul cheltuit in medie de o familie este diferit. 
Therme Bucuresti a incheiat anul 2018 cu o cifra de afaceri de 114 mil. RON, in crestere cu 14% fata de anul precedent, conform cifrelor publicate de Ministerul de Finante.
Complexul are 500 de angajati si functioneaza 365 de zile pe an. 

Source: Profit

EN RO