SASS’ CAFÉ Monaco va opera restaurantul din cadrul hotelului de lux Corinthia Bucureşti

Hotelul de cinci stele Corinthia București, care va fi inaugurat anul acesta în clădirea istorică a Grand Hôtel du Boulevard, este deținut de Niro Investment Group, un holding cu peste 30 de ani de experiență în investiții, dezvoltare și managementul activelor.

Niro Investment Group anunță că a încheiat un parteneriat cu lanțul de restaurante SASS’ Café Monaco, pentru a opera unitatea din interiorul hotelului de lux Corinthia Grand Hotel du Boulevard, care urmează să fie deschis în Capitală anul acesta.

“Suntem încântați să anunțăm parteneriatul cu SASS’ Café Monaco și deschiderea restaurantului în cadrul hotelului Corinthia București. Ne mândrim cu faptul că acest demers va redefini practic standardele de lux în domeniul ospitalității și va aduce o experiență fără egal în Capitală, transformând Bucureștiul într-o destinație de elită atât pentru turiști, cât și pentru cei pasionați de artă culinară și lifestyle”, a declarat Christophe Chamboncel, director al Diviziei de Proiecte hoteliere și Dezvoltare din cadrul NIRO Investment Group.

Fondat în 1993 de Salvatore Treves și soția sa, Yolande, SASS’ Café Monaco a devenit rapid o destinație de neocolit în Monaco, frecventată de vedete și personalități internaționale. Fiul lor, Samy, a crescut în spiritul și mediul SASS’, aducându-și contribuția la succesul afacerii de familie încă din 1997.

Proiectat de agenția G&M Design din Monaco, SASS’ Restaurant & Lounge București va fi amenajat cu elementele emblematice specifice stilului SASS’ și va oferi o experiență culinară elegantă, dar în același timp modernă, strălucitoare și sofisticată. Meniul, creat de Chef-ul Grupului SASS’, Shahar Dahan, va include preparatele clasice SASS’ mediteraneene, de la paste la specialități din pește și carne premium, special concepute pentru experiențe culinare remarcabile.

Corinthia București va fi primul luxury boutique hotel deschis în România sub brandul exclusivist Corinthia. Hotelul va avea 30 de apartamente luxoase, salonul istoric “Grand Ballroom”, bar-lounge, braserie, spa, beauty salon, sală de fitness, florărie, precum și săli pentru conferințe. Hotelul este destinat oamenilor de afaceri, celor care călătoresc de plăcere, precum și tuturor celor care vor să petreacă timp de calitate într-un cadru excepțional, unic în România.

Niro Investment Group are peste 30 de ani de experiență în investiții, dezvoltare și managementul activelor, derulând proiecte în diverse domenii de interes, cele mai importante fiind retail, imobiliare, ospitalitate, asigurări, industrie, construcții și servicii medicale. În ultimii ani, Niro Investment Group s-a concentrat pe industria ospitalității, dezvoltând mai multe proiecte de anvergură care vor aduce în România pentru prima dată branduri hoteliere de lux precum Corinthia.

Grupul Corinthia reprezintă o reţea de hoteluri de lux de cinci stele, înființată de familia malteză Pisani în 1962. Compania s-a dezvoltat de-a lungul anilor și s-a transformat într-un investitor multinațional, dezvoltator și operator de hoteluri și proprietăți imobiliare. Portofoliul companiei include hoteluri de lux din orașe precum Londra, Budapesta, Lisabona, Sankt Petersburg și Insula Malta. Proiecte aflate în diferite stadii de proiectare și construcție includ hoteluri emblematice din Roma, New York, Bruxelles, București, Doha, Riad și noi resorturi din Malta și Maldive.