Residence hotels isi extinde capacitatea de cazare si cauta o noua companie care sa le administreze

Avand in vedere cresterea constanta a cererii pe piata hoteliera din Bucuresti cu cel putin 10% anual, proprietarul Residence Hotels, Cristi Penescu, a decis sa isi extinda oferta de servicii de cazare. Astfel, Teodor Birsa, manager dezvoltare a retelei, a declarat ca urmeaza sa fie demarate in curand lucrarile de suplimentare a numarului de camere, pana la 100, in cele doua unitati de langa Arcul de Triumf, Residence Arc de Triomphe si Residence Domenii Plaza.
Hotelul Residence Arc de Triomphe este clasificat la 3 stele superior si are 33 de camere. A fost inaugurat in 2002, fiind primul butique-hotel din Romania. Residence Domenii Plaza are 35 de camere si este clasificat la 4 stele. Unitatea de cazare a fost deschisa in 2007.
Totodata, proprietarul intentioneaza sa selecteze o noua companie de management, pentru operarea celor doua hoteluri si a celor doua restaurante din incinta acestora, Citroniers si Oliviers, cu cate 200 de locuri fiecare.
Residence Hotel detine in Bucuresti, langa Arcul de Triumf, doua hoteluri, cat si complexul de cazare La Conac, in nordul Bucurestiului, carora li se adauga resortul Les Mandariniers, situat pe Riviera franceza, in Hyeres.
Residence Hotels este primul lant de boutique-hoteluri din Romania, de 4 stele, aflat printre primii membri ai BLLA (Boutique and Lifestyle Lodging Association), singura asociatie de boutique-hoteluri din lume, cu sediul in Los Angeles. 

Source: Profit

EN RO