ibis Bucharest Politehnica este programat sa se deschida in T3 2020

Orbis Hotel Group, partener strategic al AccorHotels, isi continua expansiunea dinamica in Romania prin semnarea unui contract de management pentru hotelul ibis Politehnica din Bucuresti cu partenerul si investitorul Novum Business Services SRL.
„ibis este brandul economic lider la nivel mondial care se potriveste perfect acestei locatii, datorita proximitatii sale fata de cel mai mare centru universitar din Romania, pe de o parte, si, pe de alta parte, fata de unul dintre cele mai vibrante cartiere de afaceri din Bucuresti „ a precizat Adrian Gheorghe de la Novum Business Services SRL.
ibis Bucharest Politehnica este programat sa se deschida in trimestrul al treilea din 2020 si va avea 160 de camere, facilitati de conferinte, restaurant, bar, precum si parcare proprie.
Hotelul va fi situat langa cea mai mare Universitate Politehnica din Romania (UPB), ale carei cursuri sunt urmate de studenti din intreaga tara si din lume de peste 200 de ani, si care gazduieste numeroase evenimente internationale din domeniul academic.

Source: AccorHotels

EN RO