Radisson Blu din Cluj-Napoca: T1/2024 este peste cel de anul trecut

Hotelul de cinci stele Radisson Blu din Cluj-Napoca, dezvoltat de Winners Park Invest , inaugurat in 2022, se bucură de un succes considerabil, atingand in 2023 o cifră de afaceri de 7,5 mil. EUR. Conducerea hotelului estimează o performanță similară și in 2024, cu o creștere treptată a cotei de piață.

„T1 este peste cel de anul trecut, piaţa arată bine, noi creştem treptat cota de piaţă, după primii circa doi ani de funcţionare. Legat de rezultatul final al anului 2023 putem spune că am depăşit suma bugetată, mai exact cu 3%. În mod normal acest trend crescător ar trebui să continue şi în anul 2024 dar acest an este puţin atipic“, a declarat pentru ziarul financiar Nina Moldovan, preşedintele boardului Winners, compania care administrează hotelul de cinci stele Radisson Blu din Cluj-Napoca.

Hotelul pune la dispoziție 149 de camere de diverse tipuri, o sală de conferințe cu o capacitate de 300 de locuri și cinci săli de conferințe mai mici.

Radisson Blu Cluj este primul hotel de cinci stele din Cluj-Napoca afiliat la un brand internațional. Investiția totală in proiect a fost de aproximativ 26 mil. EUR, clădirea fiind rezultatul renovării amănunțite a fostului hotel Sport.

Proiectul a fost realizat de Winners Park Invest, companie controlată de Horia Ciorcilă. In 2018, compania a achiziționat hotelul Sport de la SIF Moldova pentru suma de 5,6 mil. EUR.

Compania Winners First, care operează hotelul, a înregistrat in 2022 o cifră de afaceri de 15,7 mil. RON și un număr de 65 de angajați.