Primul hotel din Europa de Est afiliat brandului Novotel Living va fi deschis in Bucuresti

Accor a semnat un acord de management cu ASIC, o alianta strategica intre Ion Catutoiu, un dezvoltator ce opereaza in industrii multiple, si Andrei Stanciu, CEO al Somet Group, o companie de constructii, pentru un hotel de 150 de camere destinat sederilor pe termen lung. Hotelul va fi afiliat brandului Novotel Living si va fi primul de acest fel care va fi deschis in Europa de Est.

Viitorul hotel va avea 150 de unitati, diferite tipuri de camere, cu chicineta si un spatiu flexibil de lucru.

Parterul va lua forma unui hub social, un spatiu destinat socializarii unde atat clientii cat si membrii comunitatii locale se vor putea intalni, vor putea sa ia masa si sa se bucure de o bautura, intr-un spatiu deschis unde mancarea sanatoasa va putea fi servita si in sistem grab&go. Alte facilitati sunt reprezentate de o sala de ”cinema”, un spatiu modular dedicat intalnirilor, o sala de fitness, o parcare spatioasa si o frumoasa curte exterioara cu verdeata, destinata evenimentelor urbane in aer liber atat pentru oaspetii hotelului cat si pentru comunitatea din proximitate.

Novotel Living Bucharest Baneasa este pozitionat vizavi de cea mai mare zona comerciala din Bucuresti, Baneasa Shopping City.

Hotelul este primul de acest tip din Europa de Est si se va deschide in trimestrul al treilea din 2023.