Platforma de rezervari hoteliere Go Hotels va intra de anul viitor in alte 7 tari

Imagine de ming dai de la Pixabay

Platforma de rezervari hoteliere Go Hotels, care reuneste peste 700 de hoteluri din Romania si Republica Moldova, si totodata divizie a agentiei de turism Go Travel, isi va extinde anul viitor procesul de contractare si distributie in 7 noi tari: Bulgaria, Ungaria, Serbia, Muntenegru, Albania, Bosnia si Macedonia.

In 2019, compania a inregistrat o cifra de afaceri de aproape 27 mil. EUR, in crestere cu 20% fata de 2018.

Agentia a infiintat, in acest an, Go Hotels, o divizie specializata ce se pozitioneaza ca un wholesaler regional pe segmentul de rezervari hoteluri, prezentand solutii atat pentru segmentul corporate, cat si pentru cel de leisure.

O platforma specifica acestui segment de business ofera acces catre un mix complex de hoteluri contractate direct si un portofoliu consolidat de hoteluri atrase prin parteneriate cu cei mai mari furnizori globali.

Pentru lansarea diviziei Go Hotels, s-au asigurat surse de finantare de peste 100.000 EUR in anul 2020 si sunt in derulare proiecte ce presupun investitii in tehnologie in valoare de peste 60.000 EUR in primul trimestru al anului 2021.

Go Hotels negociaza conditii comerciale adaptate situatiei prezente, oferind accesul partenerilor la peste 1 milion de hoteluri, 24.000 de rute de transfer si 18.000 de activitati. In plus, Go Travel a diversificat oferta leisure adresata clientilor corporate, lansand o platforma dedicata, in care clientii gasesc toate serviciile intr-un singur loc: hotel, zbor, pachete turistice si chiar rezervari de grupuri. Pentru clientii corporate, Go Travel a lansat Go Travel app, o aplicatie ce permite comunicari si alerte in timp real. Aplicatia este destinata atat gestionarii itinerariilor rezervate, cat si cautarii si rezervarii serviciilor suplimentare.

EN RO