Primul resort de oras din Romania va fi construit in Bucuresti

Central District Lagoon City din București va fi o dezvoltare mixtă de mari dimensiuni, având o componentă rezidențială cu 570 de apartamente, o clădire de birouri de 8.000 mp GLA, 5.700 mp de spații comerciale, precum și o componentă hotelieră, cu 250 de camere, toate construite în jurul unei lagune de 20.000 mp, implementată pe baza unei licențe exclusive Crystal Lagoons.

Central District Lagoon City va fi primul proiect din Europa Centrală și de Est având eficiență energetică auto-susținută prin surse independente, regenerabile.

Tehnologia Crystal Lagoons, patentată în 190 de țări, este unică în lume și permite dezvoltarea unor suprafețe de mari dimensiuni, acoperite cu apă  cristalină și plaje cu nisip alb, având un cost mic de întreținere. Până în acest moment s-au dezvoltat la nivel mondial peste 600 de lagune, iar Central District Lagoon City va utiliza pentru prima dată în Estul Europei o astfel de tehnologie, care le permite locuitorilor să practice înotul și sporturile nautice, cum ar fi navigarea sau caiacul, printre altele; sau pur și simplu să se relaxeze pe plajă, fără a fi nevoie să călătorească mai departe de propria curte.

TRIMITE
Închide
EN RO