Numărul rezervărilor pe litoralul Mării Negre au crescut

Imagine de Free-Photos de la Pixabay

Numarul de rezervari pe litoral s-a triplat, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca romanii vor putea merge la plaja incepand cu data de 1 iunie, potrivit datelor agentiei Litoralulromanesc.ro.

Numarul de rezervari facute in a doua jumatate a zilei de 28 mai a fost, practic, de trei ori mai mare decat in oricare dintre zilele anterioare. Solicitarile au venit de la romani din intreaga tara, a declarat Ionut Nedea, directorul general al Litoralulromanesc.ro.

“Ne asteptam ca tendinta de crestere sa se accentueze in urmatoarele saptamani si, cumva, dupa 15 iunie sa revenim la nivelul de anul trecut. Chiar daca va exista o presiune in ceea ce priveste cererea, tarifele nu vor fi majorate”, a mai spus Ionut Nedea.

Pentru prima jumatate a lunii iunie, in statiunea Mamaia, o camera intr-un hotel de 2 stele poate fi rezervata de la 113 RON/noapte, la 3 stele – de la 115 RON/noapte si la 4 stele de la 212 RON/noapte.

In celelalte statiuni, tarifele pentru o noapte de cazare pornesc de la 81 RON pentru un hotel de 2 stele si de la 100 RON pentru unul de 3 stele.