Nu rata ocazia de a propune hotelul anului!

24-26 APRILIE 2012, HOTEL JW MARRIOTT, BUCURESTI

In acest an, in cadrul Hotel Tourism & Leisure Investment Conference va avea loc a doua editie a GALEI PREMIILOR DE EXCELENTA, un eveniment in care vor fi premiate cele mai eficiente si inovative proiecte si concepte din industria ospitalitatii si a turismului din Romania.

ORICINE POATE NOMINALIZA!

Pana in data de 31 martie 2012, ora 12 P.M. puteti NOMINALIZA pentru 27 de categorii dintre care: hotelul anului, cel mai popular hotel, pensiunea anului, cel mai bun eveniment al anului, linia aeriana a anului, dar si multe altele.

Inscrierea in competitie se poate realiza GRATUIT si ONLINE, pana la data de 31 martie 2012, ora 12.00, accesand sectiunea GALA (inscrie-ti proiectul) din cadrul site-ului evenimentului www.hotelconference.ro sau la adresa de e-mail office@evensys.ro

Link direct: http://www.hotelconference.ro/2012/ro/gala-inregistrare.php

Primele 10 nominalizari din fiecare categorie care vor ramane in competie vor fi analizate si jurizate de catre cei 17 membrii ai juriului (acceseaza www.hotelconference.ro pentru a afla care sunt acestia) impreuna cu publicul online. Primii trei castigatori vor fi invitati sa participe la Gala de Premiere din data de 24 aprilie de la JW Marriott Grand Hotel, Bucuresti.

Daca doresti poti nominaliza la orice categorie. Ai vizitat recent un restaurat, un hotel, din zona ta? Consideri ca exista un festival care ajuta la atragerea turistilor sau vrei sa propui pe cineva la categoria Excelenta? Acum ii poti propune sa fie printre cei mai buni. Se poate face simplu pe site-ul evenimentului – www.hotelconference.ro

NOMINALIZAREA ESTE GRATUITA!

Source: Hotel Conference