Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova si-a desemnat noua conducere

Pe data de 20 martie, a avut loc in Ploiesti, Adunarea Generala de Alegeri a Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova.

In cadrul evenimentului s-au ales membrii Consiliului Director, Presedintele si cei 3 Vicepresedinti ai Consiliului Director.
– Presedintele Asociatiei si al Consiliului Director, a fost aleasa persoana care reprezenta Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism, Adrian Voican.
– Vicepresedinte al Consiliului Director, a fost ales reprezentantul Camerei de Comert si Industriei Prahova, Aurelian Gogulescu.
– Vicepresedinte al Consiliului Director, a fost ales reprezentantul Consiliului Judetean Prahova, Mircea Rosca.
– Vicepresedinte al Consiliului Director, a fost ales reprezentantul Primariei Municipiului Ploiesti, Cristian Dumitru.

Cu ocazia intalnirii s-au prezentat noile materiale de promovare realizate de asociatie, respectiv brosura obiectivelor turistice si harta turistica a judetului.

In perioada 19-21 aprilie va avea loc la Palatul Culturii din Ploiesti a V-a editie a Targului de Turism judetean, denumit ExpoVacanta 2012.

In prezent, Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova, APDT PH, are 9 membri, fiind cea mai reprezentativa asociatie de promovare din domeniul turismului pe plan local.

Source: InfoTravelRomania