Nordis Group: vanzari de 400 mil RON in 2021

In 2021, compania Nordis Group a inregistrat vanzari de 400 mil RON. Cele mai multe unitati vandute fac parte din ansamblul hotelier si rezidential Nordis Mamaia 5*****, unde a fost achizitionata si cea mai scumpa proprietate de anul acesta, un penthouse in valoare de 2,5 mil RON.

Anul trecut, Nordis Group a vandut peste 700 de unitati la mare, la munte si in Bucuresti, dintre care 571 de proprietati numai pe litoral. Nordis Group are 4 santiere in lucru.

Proprietatile premium raman in preferintele romanilor ca modalitate de investitie, iar cifrele o demonstreaza: cea mai mare investitie a unui singur client realizata in 2021 depaseste 6 mil RON.

86% din clientii Nordis mai au si alte investitii imobiliare, iar 53% dintre ei detin o alta locuinta de vacanta.

Modelul de business propus de Nordis Group inoveaza domeniul imobiliar prin doua aspecte importante. Primul il constituie posibilitatea de a cumpara un apartament de vacanta cu facilitati de 5 stele, in zone turistice foarte ofertante. Totodata, un alt beneficiu Nordis este investitia in camera de hotel care aduce proprietarului randament garantat pe o perioada de 30 ani. Acest lucru inseamna venit pasiv asigurat si o proprietate care se apreciaza cu minim 40% dupa lansare.

Nordis Group reprezinta un grup de firme fondat in Romania, cu capital 100% romanesc, specializat in dezvoltarea imobilelor si ansamblurilor premium. Grupul de firme Nordis este format din 7 entitati: Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Architecture, Nordis Hotels, Nobileo (membru Nordis Group), Nordis Travel si Nordis Property Management.