Nordis Group este sponsorul oficial al pavilionului Romaniei in cadrul Expo 2020 Dubai

Nordis Group sustine ca Sponsor Oficial participarea Romaniei la Expo 2020, organizat in Dubai in perioada 1 octombrie 2021 – 31 martie 2022. Expozitia Mondiala se desfasoara o data la 5 ani si este unul dintre cele mai importante si longevive evenimente internationale din lume.

Nordis Group se alatura Ministerului Afacerilor Externe, care este coordonator oficial al procesului de participare a Romaniei la Expo 2020. Scopul este de a intari eforturile dedicate promovarii economice, culturale si turistice si a accentua pozitia tarii noastre la nivel international ca promotor al parteneriatelor intre diverse organizatii, industrii si teritorii.

Editia Expo 2020 se desfasoara sub motto-ul „Connecting Minds, Creating the Future” si reuneste participarea a 190 de state si organizatii internationale, fiind estimat un flux de 25 de milioane de vizitatori.

Tema principala a pavilionului national, „New Nature”, prezinta legatura dintre mediu, resurse si comunitati, care pot asigura o structura echilibrata si oportunitati pentru o dezvoltare sustenabila, la nivel regional si global.

Pe durata celor 6 luni, Nordis Group va participa activ prin reprezentanti dedicati in cadrul pavilionului si prin organizarea unor evenimente de business specifice, menite sa lanseze dialoguri de business si sa sustina promovarea potentialului economic si valorilor culturale romanesti. Nordis Group este un ambasador activ al potentialului tarii noastre, in special in sectorul imobiliar, turistic si economic. Este pentru prima data in istorie cand Emiratele Arabe Unite organizeaza o editie a Expozitiei Mondiale in Orientul Mijlociu. Investitia totala se ridica la aproximativ 8,7 mld. USD, UAE estimand un randament de 17,7 mld. USD.