Noi parteneriate între Calirom și lanțuri hoteliere de prestigiu

În ultimii ani, soluțiile inteligente pentru gestionarea consumurilor energetice au devenit din ce în ce mai populare în industria hotelieră. Sistemul Sensoo by Calirom oferă o serie de beneficii, cum ar fi reducerea costurilor și îmbunătățirea eficienței energetice, precum și crearea unor experiențe mai plăcute pentru clienți.

Un hotel care folosește astfel de soluții este Marriott din Tirana, Albania, care a adoptat o serie de măsuri pentru a reduce consumul de energie și a implementat practici sustenabile. Printre soluțiile inteligente folosite de Marriott se numără detecția de prezență prin noua tehnologie fără economizor, care permite gestionarea consumului de energie în funcție de statusul camerei și prezența clienților, precum și a personalului din staff-ul hotelului.

În acest fel, sistemul contribuie la realizarea economiilor reale din punct de vedere energetic.
Un alt aspect important este sistemul de climatizare. Hotelul Marriott utilizează termostate inteligente care reglează temperatura în funcție de preferințele clienților. Acestea sunt programate să ajusteze temperatura în funcție de programul zilnic al clienților și de prezența lor în cameră, optimizând astfel consumul de energie.

pct1

Pe lângă beneficiile operaționale, soluțiile inteligente pentru gestionarea energiei electrice pot ajuta și la îmbunătățirea imaginii hotelului. În era în care tot mai mulți consumatori sunt interesați de practicile sustenabile și de responsabilitatea socială a companiilor, utilizarea soluțiilor inteligente pentru reducerea impactului asupra mediului poate fi un factor diferentiator și un avantaj competitiv pentru hoteluri.

În concluzie, soluțiile inteligente pentru gestionarea consumurilor energetice pot aduce o serie de beneficii pentru hoteluri, inclusiv reducerea costurilor, îmbunătățirea eficienței energetice și a impactului asupra mediului, precum și oferirea unei experiențe mai bune pentru clienți. Hotelul Marriott din Tirana folosește soluția Sensoo, devenind, astfel, un exemplu de succes în utilizarea acestor soluții și poate inspira și alte hoteluri să adopte măsuri similare.

pct2
pct3
pct4