Lansare Fivestar Hospitality Academy: curs de Management Financiar

Fivestar Hospitality Academy se lansează cu un curs online asincron de Management Financiar, predat de fondatorul companiei de consultanță, Alexandru S. Ionescu, după 20 de ani de experiență în domeniul investițiilor hoteliere/gestionării activelor, și 8 ani de catedră cu peste 100 de studenți de nivel postuniversitar, într-o sala de clasă reala.

Cursul este structurat după principiul timpurilor pe care le trăim: VITEZĂ DE ASIMILARE. În numai 17 ore, echivalentul a doua zile pline de lucru, veți parcurge in ritmul vostru programa care durează între 3 și 6 luni în universitățile prestigioase, binecunoscute industriei ospitalității, și aceasta LA O FRACȚIUNE DIN COST.

Veți înțelege concepte financiare și termeni critici precum declaratiile si indicatorii financiari, USALI, CVP, valoarea banilor in timp, randament, costul capitalului, tehnici de evaluare, noțiuni ce vă vor ajuta să avansați în carieră, să îmbunătățiți planificarea și performanța financiară a organizației voastre, să gestionați mai bine finanțele personale, să luați decizii mai informate sau chiar să începeți o afacere.