Nf Palace – un nou hotel inspirat de Castelul Peles va fi deschis in Centrul Vechi din Bucuresti

Antreprenorul Flavius Nedelea din Constanta va deschide in Centrul Vechi din Bucuresti un hotel de 5 stele, cu un interior inspirat de Castelul Peles. Unitatea, care se va numi NF Palace, va functiona in Palatul Camerei de Comert din martie 2018, dupa o investitie de 500.000 EUR.
 
In 2015 s-a mutat in Capitala si a deschis un hotel de 4 stele in Centrul Istoric, Nf City Hotel. 
Antreprenorul a incheiat un contract de inchiriere pe 20 ani pentru etajul 1 din Palatul Camerei de Comert, unde au fost deja demarate lucrarile de consolidare, renovare si modernizare a imobilului.
Va fi un hotel de 5 stele, in stil regal, camerele vor fi tapitate cu matasuri pe pereti, cu fir de aur, si vor avea mobilier din lemn masiv sculptat manual, adus din Venetia, a precizat Nedelea.
Hotelul va avea 22 de camere, din care 2 apartamente, fiecare cu un design propriu, un restaurant cu specific romanesc, sauna si jacuzzi, iar in unitate vor lucra 22-23 de oameni. Langa cladire exista o parcare publica, insa daca va fi nevoie antreprenorul spune ca va inchiria locuri de parcare in parcarea subterana de la Universitate.
Nedelea estimeaza ca in primul an de functionare hotelul va atinge o cifra de afaceri de 500.000 EUR.
Sunt in discutii ca dupa primele 6 luni sa preiau si etajul 3. Daca lucrurile functioneaza ne vom extinde pe etajele 3 si 4, a declarat Nedelea.
In acelasi timp, antreprenorul construieste un resort in Delta Dunarii pe Bratul Sulina, care va fi terminat anul viitor. Resortul va avea 4 vile cu 22 de camere si va implica o investitie de 1 mil. EUR.
De asemenea, Nedelea are in plan deschiderea unui hotel in Predeal, insa cel mai probabil in 2020.

Source: Wall-Street

EN RO