Mohammad Murad intentioneaza sa finanteze 15 proiecte de afaceri in judetul Constanta

Mohammad Murad este in cautarea a 15 parteneri de afaceri pentru cele 15 proiecte pe care le va finanta pe teritoriul judetului Constanta. Pentru asta este dispus sa puna la bataie pana la 5 mil. EUR.

Printre proiectele pe care Murad le va finanta se numara o fabrica de paine, o scoala de arte, o spalatorie, sere, casa de moda, laborator de patiserie/cofetarie, agentie de turism, cabinet stomatologic, o ferma de pui si curcani bio si altele.

Pentru cele 15 proiecte are nevoie de parteneri de afaceri, oameni care sa-si doreasca sa devina antreprenori si care sunt dispusi sa munceasca pentru businessul lor.

Proiectul lui Mohammad Murad, denumit „Atelierul de afaceri” va functiona astfel:

  • fiecare afacere in sine va fi finantata cu sume cuprinse intre 50.000 si 500.000 EUR;
  • va fi constituita cate o societate comerciala distincta in care partenerul va primi la inceput 20% din partile sociale, iar restul vor fi detinute de compania sau chiar de Mohammad Murad direct;
  • dupa un an, in functie de performante, cota partenerului va creste pana la 50%, putand ca in maximum 3 ani sa ajunga asociat unic, cu 100% din partile sociale.

Murad le asigura la inceput de business si un venit de 2.000 EUR lunar.

De asemenea, omul de afaceri a precizat ca planuieste sa construiasca un complex turistic in Delta Dunarii. Este un proiect in care vor fi investiti, in total, circa 15 mil. EUR, dintre care 7 mil. EUR vor fi investiti in prima faza, a declarat Murad.