Mogotel își dorește să opereze în România circa 20 de hoteluri sub branduri internaţionale

Grupul Mogotel, operator hotelier internaţional cu sediul în Letonia, vrea să intre pe piaţa locală şi plănuieşte deschiderea a 20 de hoteluri în Bucureşti şi în ţară. Cu o prezenţă în nouă ţări şi 24 de hoteluri în administrare, grupul se află în discuţii cu investitori locali pentru extinderea în România.

Grupul hotelier lucrează cu marile rețele hoteliere precum Accor, Marriott, Hilton, IHG, Windham, Hyatt, Radisson, Louvre Hotels, dar are și propriile brad-uri, ca Rixwell, Welton și Rija.

Mogotel este interesat de marile orașe, cum este București, Cluj, Timișoara, Brașov, Arad, Oradea, Sibiu, Iași, Craiova, Constanța, Galați, Pitești, Bacău, precum și stațiuni că Sinaia și Mamaia.

Grupul are în plan pentru anul viitor, preluarea a doua hoteluri existente și în anii care urmează să fie prezent în toate orașele mari ale României.

Mogotel are o experienţă de peste 20 de ani în domeniul serviciilor hoteliere la nivel european şi este prezent în Letonia, Estonia, Ucraina, Germania, Polonia, Slovenia, Ungaria, Slovacia şi Bulgaria.