Lanţul de cofetării Dulcinella începe procesul de extindere

Lanțul de cofetării Dulcinella, preluat de fondul de investiții Cornelius H  Group, începe procesul de extindere ca brand național.

În această lună, compania va deschide patru noi locații în București, Iași și Suceava.

Brandul Dulcinella, venit din Republica Moldova și prezent în România din anul 2019, anunță extinderea rețelei de cofetării în București, Iași și Suceava. Extinderea cofetăriilor reprezintă o investiție ce depășește 300 mii EUR.

“Deschiderea de noi locaţii face parte din strategia noastră de expansiune. Scopul nostru este să valorificăm la maximum potenţialul brandului prin locaţii cu vizibilitate, trafic şi facilitate pentru clienţi cât mai mari, astfel încât să putem dezvolta, pe termen lung, brandul Dulcinella la nivel naţional. Mai mult decât atât, în noul plan de dezvoltare pe care îl avem punem accent pe noutate, adaptabilitate, dar şi pe o cultură organizaţională functională, oferind beneficii extra pentru angajaţi şi încercând constant să ii ajutăm să crească alături de noi.” afirmă Sergiu Diaconu, reprezentantul acţionarilor Dulcinella.

Dulcinella este un brand fondat în anul 2005, în Republica Moldova. Din 2019 s-a extins și în România cu peste 20 de magazine proprii în 10 orașe, dintre care 7 locații în București, având fabrica la Târgu Neamț.

Pe plan local, compania are peste 120 angajati. Din 2024, aceasta este deținută de Cornelius H Group, un fond de investiții din Marea Britanie, dar cu rădăcini tot în Republica Moldova.