Ionuț Angheluș investește într-un complex care cuprinde un hotel sub brandul Marriott

Antreprenorul  băcăuan Ionuț Angheluș unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din Brașov, urmează să investească 120 de mil. EUR  într-un complex multifuncțional care va cuprinde un hotel, o clădire de birouri și un bloc de 20 de etaje, cea mai înaltă clădire rezidențială din Brașov.

Hotelul va fi operat sub brandul Marriott, compania a semnat franciza pentru acest lanț hotelier și va avea 161 de camere. Acesta ar urma să fie primul hotel Marriott din Brașov, construit pe fosta platformă industrială Prefa, pe care se dezvoltă complexul rezidențial Urban Plaza.

Lucrările au început deja și urmează să fie finalizate în 2026.

Ionuț Angheluș, managerul dezvoltatorului Urban Invest, firma care dezvoltă Urban Plaza. De asemenea, la parter va fi un food-court, dar și cafenele și centre bancare.

Compania Urban Invest este deținută în părți egale de băcăuanul Ionuț Angheluș și soția sa, Maria Alba Noheda Segovia. Firma și-a început activitatea în 2007, iar acum a ajuns la circa 150 de angajați și mai multe proiecte imobiliare cunoscute în Brașov. Cifra de afaceri în 2021 a depășit 167 de mil. RON și profitul a atins 36 de mil. RON. Ionuț Angheluș este din Bacău, absolvent al Colegiului Național Vasile Alecsandri.