Investiție de 68 mil. RON în Constanța

In Constanta au fost demarcate lucrarile de constructive a Salii Polivalente, investitie de aproximativ 68 mil. RON, bani proveniti din bugetul Companiei Nationale de Investitii. Primarului municipiului Constanta, Decebal Fagadau, a mai precizat ca la aceasta investitie se vor adauga sume consistente din bugetul local pentru lucrari de amenajare, utilitati, imprejmuiri, parcari, iluminat, etc.

Noua sala de sport va avea o capacitate de 5.000 de locuri, dintre care aproximativ 100 de locuri pentru persoanele cu dizabilitati, 100 locuri pentru presa, 150 locuri VIP.

Obiectivul de investitii va beneficia de o sala de competitii care va fi omologata de forurile de specialitate pentru derularea de evenimente sportive de handbal, baschet sau volei de nivel national, dar si de nivel european si mondial.

Totodata proiectul noii sali polivalente include si spatii dedicate sportivilor (sala de antrenament, sala de forta, sala de fitness, vestiare, cabinete medicale), spatii dedicate presei (studiouri pentru transmisii radio-tv), spatii dedicate publicului (cafenele, alimentatie publica, grupuri sanitare), dar si spatii administrative si de agrement.

Noua sala polivalenta va putea gazdui si evenimente culturale, conferinte, concerte sau festivaluri.