Investitie de 25 mil. EUR in renovarea hotelului Athenee Palace Hilton

Ana Hotels a lansat o investitie de 25 mil. EUR in renovarea capitala a hotelului Athenee Palace Hilton din Bucuresti.

In istoria sa, hotelul a trecut prin 3 renovari fundamentale: prima in 1937, a doua in 1944 si a treia in 1993. Anul acesta, „Ana Hotels” a inceput cea de-a patra mare renovare a cladirii-monument.

Capitalul financiar pe care Ana Hotels il investeste in reabilitarea si renovarea hotelului Athenee Palace Hilton provine atat din surse proprii, cat si dintr-un credit pe care compania l-a contractat de la BRD.

Proiectul de modernizare a hotelului se deruleaza in doua etape: prima a demarat deja si cuprinde renovarea celor 132 de camere ale Aripii Noi, construita in 1965, iar cea de-a doua vizeaza reabilitarea fatadei hotelului si a camerelor din Aripa Veche, fiind construita in 1914.

In toata aceasta perioada, hotelul ramane deschis oferind servicii de cazare in aripa care nu este in curs de reabilitare si in spatiile publice de la parter, restaurantele, terasa si salile de evenimente, ce sunt accesibile clientilor, fiind deja renovate anterior.

Din 1996, hotelul este operat, pe baza unui contract de management, de grupul international ”Hilton Worldwide Holdings Inc”.