Hotelul Sheraton se pregateste sa demareze lucrarile de extindere

Hotelul Sheraton din centrul Capitalei va fi extins cu un nou corp de cladire, cu aproximativ 100 de camere, investitia estimata fiind de 30.000-50.000 EUR/camera, a declarat Daniel Ben-Yehuda, General Manager Sheraton Bucuresti.
Hotelul a fost parte a lantului hotelier Starwood Hotels & Resorts Worldwide, una dintre cele mai importante companii de ospitalitate si agrement din lume. Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc a fost preluat in 2016 de Marriott International. 
Deocamdata, lucrarile sunt in faza de demolare a unor constructii aflate pe teren, in paralel fiind derulate si procedurile de obtinere a tuturor autorizatiilor necesare intregii investitii.
Lucrarile efective de extindere sunt estimate sa inceapa in jurul anului 2021 si sa fie incheiate dupa aproximativ un an.
In prezent, hotelul are 270 de camere si apartamente. 
Hotelul Sheraton a fost deschis in august 2015, in parteneriat cu Grand Plaza Hotel, firma controlata indirect de omul de afaceri Radu Dimofte, unul dintre cei mai mari proprietari de imobile din Bucuresti, care mai detine si hotelurile Ramada Parc si Ramada Plaza.

Source: Profit

EN RO