Razvan Pirjol a fost cooptat in echipa companiei Niro Investment Group

Niro Investment Group, unul dintre cele mai mari grupuri de afaceri romanesti, specializat in investitii imobiliare, dezvoltarea si administrarea activelor si care a anuntat recent investitii semnificative in dezvoltarea proiectelor hoteliere si intentia de a dezvolta in timp un portofoliu valoros de hoteluri si restaurante in Romania, l-a cooptat printre angajati pe Razvan Pirjol, presedinte al Bucharest Tourism Bord si fost manager general al hotelului Palatul Suter.
Razvan Pirjol se va ocupa de dezvoltarea afacerilor in turism ale grupului Niro detinut de omul de afaceri Nicu Dumitru.
Niro va aduce pe piata doua braduri hoteliere internationale, dupa ce a semnat cu operatorul maltez de lux Corinthia o franciza pentru hotelul Bulevard din centrul Capitalei si cu Swissotel, brand al grupului Accord, pentru un hotel de 5 stele care va fi construit de la zero in nordul Bucurestiului.
Razvan Pirjol a precizat ca hotelul Corinthia, care va avea 5 stele si 33 de camere, va fi deschis la sfarsitul anului 2020 sau inceputul anului 2021, iar Swissotel, cu 222 de camere, in trimestrul trei al anului 2021.

Source: Profit

EN RO