Hotelul InterContinental Bucuresti nu a mai prelungit contractul cu lantul IHG

Incepand cu 1 ianuarie 2022, ca urmare a terminarii contractului de management intre Compania Hoteliera InterContinental Romania SA si IHG Hotel & Resorts, proprietarul marcii InterContinental, hotelul InterContinental Bucuresti isi va schimba numele in Grand Hotel Bucharest.

Hotelul de 5 stele va intra in renovare. Lucrarile sunt planificate sa se incheie in anul 2024, iar valoarea estimata a investitiilor este de 21 mil. EUR, acest proiect avand ca finalitate pozitionarea Grand Hotel Bucharest ca cel mai bun hotel de lux din capitala.

”Pe perioada lucrarilor de renovare hotelul nu se va inchide decat partial si isi va continua activitatea. Sursele de finantare sunt surse proprii ale companiei, este posibil sa accesam si credit bancar. Ultimele lucrari de renovare s-au facut in 2008”, a declarat Lucian Marinescu, membru in Consiliul de Administratie al companiei.

Imbunatatirile vor viza cresterea nivelului calitatii experientelor oaspetilor, imbunatatirea structurii de servicii oferite si alinierea la trendurile internationale in design si ospitalitate, anunta compania.

Hotelul clasificat la 5 stele are 22 de etaje, 257 de camere si apartamente, un Club Lounge la etajul 21, un centru spa cu piscina interioara la etajul 22, doua restaurante si peste 1.500 mp de spatii pentru conferinte.

EN RO