Hotelul Iaki din Mamaia a primit certificatul de urbanism pentru lucrările de modificare

Societatea administrată de managerul tehnic al Farul Constanța, Gheorghe Hagi, Hagi Sport SRL, a obținut de la Primăria Constanța, în data de 21 august 2023, certificatul de urbanism nr. 2201, necesar pentru executarea lucrărilor de modificare, reabilitare și desființare parțială a Hotelului Iaki din Mamaia.

Documentația are o valabilitate de 24 de luni.

În data de 27 iulie 2023, municipalitatea elibera certificatul de urbanism nr. 2109, la solicitarea societății Hagi Sport SRL, pentru amenajarea unei plaje din Mamaia și înființarea unui bar pe aceasta.

De asemenea, în urma licitațiilor organizate de Administrația Națională „Apele Române”, firma administrată de managerul tehnic al Farul Constanța, Hagi Sport SRL, a câștigat licitația pentru administrarea unei plaje din Mamaia, în suprafață de 17.195 de mp pentru 144.702 RON, fără TVA, pentru perioada 2023 – 2024.

Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farul Constanța, este administrator, beneficiar, însă și asociat majoritar al societății, deținând 99% din acțiuni. Asociat minoritar este soția managerului tehnic al Farul Constanța – Marilena Hagi, care deține 1% din acțiunile firmei Hagi Sport SRL.

Societatea este activ conectată direct cu alte trei firme: FCV Farul Constanța SA, Future of the Game Company SRL și Kira Hagi Productions SRL.